בלוג

מסע לעומק ענף המנגו הישראלי – עם ליאור זנדני

מסע לעומק ענף המנגו הישראלי...

במסגרת מיזם "אדמה לאדם" יצאנו להכיר את החקלאי ליאור זנדני ואת ענף גידול המנגו הישראלי.…
תכירו את אביגיל קופרמן

תכירו את אביגיל קופרמן

אביגיל קופרמן, מורת דרך בהכשרתה עם התמחות ייחודית בסיורים קולינריים ובפוליטיקה של אוכל, היא תוספת…
תכירו את סמואל מאיר

תכירו את סמואל מאיר

השבוע זכינו להכיר את סמואל מאיר, שהגיע אלינו מדרום טירול שבאיטליה. למרות שמו, אין לו…
תכירו את דורון ברסלר

תכירו את דורון ברסלר

דורון ברסלר, אבא של שקמה, הוא אחד מהמתנדבים המסורים ביותר במיזם "אדמה לאדם". מאז השבוע…
מכירים את החקלאים שלנו

מכירים את החקלאים שלנו

ביקורי בחווה "שורש ועלה" במושב בן שמן היה הרבה מעבר לסיור – זה היה מפגש…
חקלאות ישראלית עם שורשים

חקלאות ישראלית עם שורשים

לפני כ-15,000 שנה, החלה בארץ הקטנה שלנו מהפכה של ממש. האדם הראשון כאן תירבת חיטה,…
תוצרת חקלאית עם משמעות

תוצרת חקלאית עם משמעות

במסעדה שלנו, חומרי הגלם הם הלב הפועם של כל מנה. רבים מהם מגיעים ממיזם הקיימות…
רוטב עגבניות ביתי

רוטב עגבניות ביתי

הכנה של רוטב עגבניות ביתי מצריכה כמה המלצות ולא כמויות מדויקות. חשוב להתארגן על מספיק…
השסק של ליאת בלוך

השסק של ליאת בלוך

ליאת בלוך מבת שלמה לקחה את המשק הוותיק של המשפחה והפכה אותו לפנינה בלב החקלאות…
גזר שליט

גזר שליט

יצאנו להכיר טוב יותר את גידול הגזר הישראלי (וללקט ולהציל כמה ארגזים למיזם). מסתבר שגזר…