דלג לתוכן
התנדבות
החנות שלנו
קורסים והעשרה
כתבו עלינו
בלוג
השותפים שלנו
צור קשר
התנדבות
החנות שלנו
קורסים והעשרה
כתבו עלינו
בלוג
השותפים שלנו
צור קשר
בלוג
מסע לעומק ענף המנגו הישראלי...
במסגרת מיזם "אדמה לאדם" יצאנו להכיר את החקלאי ליאור זנדני ואת ענף גידול המנגו הישראלי.…
קרא עוד
תכירו את אביגיל קופרמן
אביגיל קופרמן, מורת דרך בהכשרתה עם התמחות ייחודית בסיורים קולינריים ובפוליטיקה של אוכל, היא תוספת…
קרא עוד
תכירו את סמואל מאיר
השבוע זכינו להכיר את סמואל מאיר, שהגיע אלינו מדרום טירול שבאיטליה. למרות שמו, אין לו…
קרא עוד
תכירו את דורון ברסלר
דורון ברסלר, אבא של שקמה, הוא אחד מהמתנדבים המסורים ביותר במיזם "אדמה לאדם". מאז השבוע…
קרא עוד
מכירים את החקלאים שלנו
ביקורי בחווה "שורש ועלה" במושב בן שמן היה הרבה מעבר לסיור – זה היה מפגש…
קרא עוד
חקלאות ישראלית עם שורשים
לפני כ-15,000 שנה, החלה בארץ הקטנה שלנו מהפכה של ממש. האדם הראשון כאן תירבת חיטה,…
קרא עוד
תוצרת חקלאית עם משמעות
במסעדה שלנו, חומרי הגלם הם הלב הפועם של כל מנה. רבים מהם מגיעים ממיזם הקיימות…
קרא עוד
רוטב עגבניות ביתי
הכנה של רוטב עגבניות ביתי מצריכה כמה המלצות ולא כמויות מדויקות. חשוב להתארגן על מספיק…
קרא עוד
השסק של ליאת בלוך
ליאת בלוך מבת שלמה לקחה את המשק הוותיק של המשפחה והפכה אותו לפנינה בלב החקלאות…
קרא עוד
גזר שליט
יצאנו להכיר טוב יותר את גידול הגזר הישראלי (וללקט ולהציל כמה ארגזים למיזם). מסתבר שגזר…
קרא עוד