מתרגשות לפתוח קורס חדש ב״אדמה לאדם״ והפעם של המנכ״ל של המיזם- השף יניב גור אריה. קורס קולינריה בחמשת החושים של השף יניב גור אריה עוסק באוכל כמדע וכאומנות. בקורס הזה הוא לוקח מהידע והניסיון שהצטברו אצלו במהלך השנים בין המטבח, האקדמיה ותעשיית המזון ומנסה להפוך אותו לשיטת חשיבה מובנית ולכלי עבודה פרקטיים בתוך המטבח. זה לא קורס בישול ולא לומדים בו מתכונים, זה קורס שעוסק בתפיסת עולם. נעמיק במושגים מתחום הסנסוריקה, נעסוק בהבנת הטעמים, הארומות, הטקסטורות, המראות והצלילים ועוד דרכים בהם האוכל משפיע על המוח שלנו. תחילת הקורס: 12.3 – מדיי יום רביעי בין 18:00-21:00 במרכז ״אדמה לאדם״ הממוקם בציפורי.